YOZGAT’TA TURİZM HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ SARIKAYA İLÇEMİZDE BULUNAN “ROMA HAMAMI” ÖNÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI

Yozgat’Ta Turizm Haftası Kutlama Etkinlikleri Sarıkaya İlçemizde Bulunan “Roma Hamamı” Önünde Düzenlenen Törenle Başladı

Tarih: 2018-04-19 - Saat: 13:00
Yer:

15 – 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan 42. Turizm haftası kutlamaları Yozgat Sarıkaya İlçesinde bulunan Roma Hamamı önünde düzenlenen törenle başladı. İlimizin, tarihi, turizmi, kültürü ve gelişmesi açısından yapılacak olan çalışmalar ile ilgili konuşmacı olarak katılan Sayın Valimiz ile İl Kültür ve Turizm Müdürümüz günün anlam ve önemine dair açıklamalarda bulundu. Konuşmaların ardından Sarıkaya ilçemizde bulunan Kızıl Elma Şehitlik Anıtı katılımcılarla birlikte ziyaret edilerek şehitler için dua edildi. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Sarıkaya Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda yöresel yemekler tanıtıldı.17 Nisan Salı günü ise Çamlık Milli parkında Sayın Valimiz ve halkımızın da katılımıyla doğa yürüyüşü yapılmış olup, Ayrıca turizm haftası nedeniyle ilimiz merkezde bulunan çeşitli okullarda turizm konulu konferanslar verilmektedir.