SARIKAYA GELECEĞE NEFES OLDU

Yazdır / Tarih: 2019-11-11

Tüm Türkiye genelinde saat: 11.11' de gerçekleştirilen ve büyük bir ilgiyle karşılanan " Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında ilçemizde de rekor bir katılımla fidan dikimi gerçekleştirildi. Saatler 11.11'i gösterdiğinde Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksek Okulu alanında yapılan fidan dikimine katılım oldukça yüksekti. Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel'de bu anlamlı organizasyona katılım sağlayarak hemşehrilerimizle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.