SARIKAYA BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ TAEKWONDO SPORCUSU İREM AÇIKGÖZ MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE

Sarıkaya Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Sporcusu İrem Açıkgöz Milli Takım Seçmelerinde
Yazdır / Tarih: 2019-07-19

Belediyemiz spor kulübünün başarılı sporcularından olan Taekwondo sporcusu İrem Açıkgöz 30-31 Ağustos tarihlerinde Ankara Taha Akgül Spor Salonunda yapılacak Ümitler Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. 12-16 Temmuz 2019 tarihleri arası 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Türkiye Taekwondo şampiyonasında ilk 16 sporcu içerisinde yer alan sporcumuz Ümitler Milli Takım antrenörlerinin dikkatini çekerek kendisine seçmelerde yer buldu.

Daha öncede elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan sporcumuza Milli Takım yolunda başarılar diliyoruz. Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel şunları dile getirdi; “ Sarıkaya Belediyesi Spor Kulübünün başarılı taekwondo sporcusu İrem Açıkgöz bu zamana kadar elde etmiş olduğu başarılarla bizleri ziyadesiyle memnun etmişti. Sporcumuz şimdi ise Ümitler Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanmış bulunmakta. Bu seçmelere katılma hakkı kazanması bile ilçemiz adına gurur verici bir durum. İnşallah İrem kızımız seçmelerden ilçemize Milli Takım sporcusu olarak geri döner. Kendisini ve antrenörü Murat hocamızı tebrik ediyor başarılar diliyorum" dedi.