DEMOKRASİ ŞEHİDİ SUAT AKINCI İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Demokrasi Şehidi Suat Akıncı İçin Mevlit Okutuldu
Yazdır / Tarih: 2019-07-10

Demokrasi Şehidi Suat Akıncı İçin Mevlit Okutuldu
Ankara Kızılay Meydanında darbeci hainlerin helikopterden açmış olduğu ateş sonucu 15 Temmuz Demokrasi Şehidi olan Suat Akıncı için Burunkışla köyünde ki Camide Mevlid okutuldu.

Öğle namazı öncesi İlçemiz Burunkışla köyü Camisi'nde düzenlenen mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Demokrasi Şehidimiz Suat Akıncı için dualar okundu.

Mevlide Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Müdür V. Yasin Yağmur, İlçe Müftüsü Emrah Kandemir, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.