2019 YILI KARNE TÖRENİ KARAYAKUP'TA YAPILDI

2019 Yılı Karne Töreni Karayakup'ta Yapıldı
Yazdır / Tarih: 2019-06-14

Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel Karayakup Kınalı Hasan İlkokulu ve Orta Okulunda gerçekleştirilen karne törenine katıldı. Törene Kaymakam Yasin Özcan, Karaykup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, Garnizon Komutanı Yuşa Kılınç, Emniyet Md.V. Yasin Yamur, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve veliler de katıldılar. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sunumunun ardından dönem birincilerine ödülleri takdim edildi ve öğrencilere karnelerinin dağıtılmasının ardından program sona erdi.