ABDULLAH KARATAŞ BİLDİĞİMİZ GİBİ

Abdullah Karataş Bildiğimiz Gibi
Yazdır / Tarih: 2020-11-30

İlçemizin hayırsever işadamı Abdullah Karataş her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce fidanı toprakla buluşturdu. İlçemiz Kaymakamı Selami Işık, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, Garnizon Komutanı Teğmen Mustafa Kızıl, Komiser Yasin Yamur, Sarıkaya Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, siyasi parti temsilcileri ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Sarıkaya-Karayakup yolu üzerinde yer alan Abdullah Karataş Hatıra Ormanında gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel hayırsever işadamı Abdullah Karataş'a yapmış olduğu bu hayırlı iş vesilesiyle teşekkür ederek tebriklerini iletti.