MASKE VE SOSYAL MESAFEYE UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULAMASI GELDİ !

Yazdır / Tarih: 2020-11-30

lçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı karara göre bugünden itibaren ilçemizde maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarına uymayan vatandaşlarımıza cezai işlem uygulanacaktır. Alınan bütün tedbirlerin bizlerin sağlığı ve refahı için olduğunu unutmamak kaydıyla lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. İlk günde de söylediğimiz gibi “ Hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.”
Av. Ömer AÇIKEL
Sarıkaya Belediye Başkanı