KAMELYALARIMIZ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

Yazdır / Tarih: 2020-07-17

Üretimini kendi atölyelerimizde düşük maliyetle yapılan ve işinde usta personellerimizin yapmış olduğumuz kamelyalarımıza ilgi her geçen gün çoğalıyor.

Buna karşın personelimizde dur durak bilmeden üretmeye devam ediyorlar. Hem ilçemizde yer alan parklarımıza ve dinlenme yerlerimize koyarak vatandaşlarımızın daha nezih ve temiz ortamlarda dinlenmesini stres atmasını sağlamak maksadıyla üretim yapıyoruz hemde talep geldiği takdirde vatandaşlarımız için üretim yaparak kendilerine teslim ediyoruz.