YÜKSEKOKUL AÇILIYOR!

Yazdır / Tarih: 2020-04-06

İlçemizde uzun zamandır açılması dört gözle beklenen Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu bu yıl öğrenci alımına başlayacak. İlçemizi ziyarete gelen Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ okulun bu yıl öğrenci alacağının müjdesini verdi. Efdal Park Cafe ve Restorantta gerçekleşen toplantıya Yozgat Milletvekili Yusuf Başer' de katıldılar. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Av.Ömer Açıkel ilçemizde okulun açılması sürecinde olduğu gibi bu aşamadan sonra da Sarıkaya Belediyesi olarak şartların daha da güzelleştirilmesi adına çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti. Toplantıda ilçemizde görev yapacak olan akademisyenler Hanife Doğan, Hilal Şahan, Hanife Abakay ve Şemsinur Göçer' de kısa birer konuşma yaparak yüksekokulun gelişimi adına ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini dile getirdiler. Toplantı sonrasında Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, Rektör Ahmet Karadağ, Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, akademisyenler ve beraberindekiler hep birlikte Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu gezerek incelemelerde bulundular.