BELEDİYE BAŞKANIMIZ AV. ÖMER AÇIKEL ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2020-04-06

Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Sarıkaya Şehitleri ve Gazileri onuruna hazırlanan programa katıldı. Programa Başkanımızla birlikte Kaymakam Yasin Özcan, Emniyet Müdürü Hüseyin Kömürcü, Garnizon Komutanı Tğm. Yuşa Kılınç, Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Yakup Ergen, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve öğretmenler katıldılar. Duygusal bir havada geçen program izleyenlerden tam not aldı. Programın sonunda ise ilçemizde yaşayan Kıbrıs Barış Harekatına katılan gazilerimize madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.