GALERİCİLER SİTESİNİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2018-11-02

İlçemize söz verip kazandırdığımız bir diğer büyük yatırımımız olan ve ilçemize otomotiv ticaretinde büyük bir katkı sağlayacak olan Galericiler Sitesi projemizin sonuna geldik ve bugün bu projeden faydalanarak iş yeri alan esnaflarımızla birlikte kura çekimini gerçekleştirdik. Hem esnaflarımıza hemde ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu anlamlı ana şahitlik ederek yanımızda bulunan Sayın Kaymakamımız Yasin Özcan, Cumhuriyet Savcımız Oğuz Saydam, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cüneyt Yoldaş ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.