2. KAT SATHİ KAPLAMA YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2018-10-10

2. Kat sathi kaplama yol çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında genişletilerek devam ediyor. Şu ana kadar Şekerpınar, Hürriyet, Kazım Karabekir, Osmangazi, Fatih, Yenidoğan, Kayapınar ve Bahçelievler mahallelerimizde 2.kat sathi kaplama yol çalışmaları yapılmış olmakla birlikte çalışmalarımız halen Yenidoğan mahallemizde devam ediyor. Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız hava şartları elverişli olduğu süre boyunca devam edecek. Doğalgaz yapımı esnasında bozulan yollarda ise onarım ve bakım çalışmaları ekiplerimiz tarafından başlamış bulunmakta.