19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI EYLÜL 19, 2018

19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı  Eylül 19, 2018
Yazdır / Tarih: 2018-09-19

Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel 19 Eylül Gaziler günü münasebeti ile düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Çelenk töreni ilçemiz Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Deveci, Sarıkaya Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Ergen, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, şehit yakınları ve gaziler katıldılar. Tören Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çelenklerinin sunumuyla devam etti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programın sonunda ise Sarıkaya Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Ergen bir konuşma gerçekleştirdi. Burada ki törenin sona ermesinin ardından protokol üyeleri ilçemizde yaşayan Gazileri ziyaret ettiler.