GÖÇ YOLU - ELVEDA BALKANLAR FİLMİNİN GALASI TARİHİ ROMA HAMAMINDA YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2018-09-16

"Göç Yolu (Elveda Balkanlar)" filminin galası Sarıkaya' da Tarihi Roma Hamamı önünde yapıldı. Senaryosunu ve yönetmenliğini Turgut Ural, yapımcılığını ise Mustafa Şengün'ün üstlendiği "Göç Yolu (Elveda Balkanlar)" filminin galası Yozgat'ta tarihi Sarıkaya Roma Hamamı (Basilica Therma) önünde yapıldı. Sarıkaya Sarızeybek Kültür Merkezinde Şehit Yılmaz Gündüz Sinema Salonunda özel gösterimi yapılan "Göç Yolu (Elveda Balkanlar)" filmi, 21 Eylül'de vizyona girecek. Ahmet Yenilmez, Aysun Güven, Sinan Bengier, İzzet Çivril, İskender Bağcılar, Tolga Öz, Gül Gülsün Yıldız, Esra Sönmezer, Hülya Diken, Kaan Keskin, Şükran Çağman, Ercüment Fidan ve Kaan Oruçoğlu'nun rol aldığı film, seyircilerden büyük beğeni topladı.Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel' de filmin galasının Sarıkaya'da yapılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, filmin yapımcısına, yönetmen ve sanatçılara teşekkür etti. Özellikle galanın Tarihi Roma Hamamı'nın önünde yapılmasının ilçe turizmi adına büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Başkan Açıkel konukların Tarihi Roma Hamamını çok beğendiklerini de sözlerine ekledi.