VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON SARIKAYA BELEDİYESİ

Yazdır / Tarih: 2016-06-16

Sarıkaya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyon Sarıkaya Belediyesi oldu.
Final maçında turnuvanın favori ekiplerinden Double Cafe ile karşılan Sarıkaya Belediyesi çekişmeli geçen maçı 3-1 gibi net bir skorla kazanarak şampiyon oldu. Maç boyunca her iki tarafta çok iyi mücadele ederek finale yakışan bir maç çıkardılar. Maçın son seti ise heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Maçın son setini 25-23 alan Sarıkaya Belediyesi şampiyon olarak sahadan ayrıldı. Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’de maçı çocuklarıyla birlikte izledi.
Turnuvanın kupa töreni de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında düzenlenecek ve takım kaptanları kupalarını alacaklar. Şampiyon olan takımımızı, turnuva boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlarımızı ve turnuvaya katılan bütün takımları kutlarız.