SARIKAYA BELEDİYESİ' NDEN MEHTERLİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

SARIKAYA BELEDİYESİ' nden MEHTERLİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ
Yazdır / Tarih: 2016-06-16

İlçemizde Sarıkaya Belediyesi tarafından Gençlik Haftası sebebiyle Mehter Takımı eşliğinde Gençlik yürüyüşü düzenlendi.
Gençlik Yürüyüşü ilçemiz miting alanından başlayarak baran caddesinde yapıldıktan sonra Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi önünde Mehter Takımı konseriyle devam etti. Yürüyüşe ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşe katılanlar arasında Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, MHP İlçe Başkanı Emin Bağartur ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Güngör’ de vardı. Bayanlarında yoğun olarak katıldığı Gençlik Yürüyüşü saat:17:00’ de başladı ve saat:18:00’de sona erdi.