BAŞKAN AÇIKEL ROMA CAFENİN AÇLIŞINI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2016-06-16

İlçemizde hizmet veren Roma Cafenin açılışını Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel gerçekleştirdi.
Daha önceleri farklı işletmeciler tarafından ilçemizde hizmet veren Roma Cafenin işletmecilerinin el değiştirmesiyle işyerinde köklü değişiklikler yapıldı ve menüye yeni seçenekler eklenerek zenginleştirildi. İşletmeciliğini Samet ve Gökhan Lök’ ün devraldığı Roma Cafenin açılışına Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, MHP İlçe Başkanı Emin Bağartur, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesinde dua okundu ve Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel işyerinin açılışını yaparak hayırlı uğurlu olmasını diledi.