SEL TAŞKIN KANALINDA TEMİZLİK

Eylül 21, 2017

İlçe merkezinde yer alan ve ilçemizi uzunlamasına ikiye bölen sel taşkın kanalında yaz aylarının son günlerinde tekrar temizlik çalışması yapıldı. Temizlik çalışması kapsamında kanal tamamen temizlendi. Personellerimizin itfaiye araçları ile yapmış olduğu temizlik çalışması iki gün boyunca devam etti. Daha önce yapılan temizlik çalışmaları neticesinde büyük çoğunluğu zaten temiz olan kanalın içerisinde biriken atıklar ve yosunlar tekrar temizlenerek hem kötü kokunun hemde çevre kirliliğinin önüne geçildi. Ayrıca sonbahar aylarında yağması beklenen yağışlar öncesi de suyun akışını rahatlatmak maksadıyla çalışma yapılmış ve tamamlanmıştır. Çevre temizliği açısından ve diğer sebeplerden dolayı hemşehrilerimizin kanal içerisine atık madde atmama konusunda daha dikkatli olmalarını rica ederiz.

Haber Galerisi