10 KASIM

10 KASIM

10 Kasım 2022
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle yapılan anma programları sabah saat:09.05'te Hükümet Konağı avlusunda Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başladı. Burada Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından buradaki tören sona erdi. Devamında ise Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonunda bir anma programı düzenlendi. Programa, Kaymakam Samet Serin, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Emniyet Müdür Vekili Süleyman Çetin, Jandarma Komutanı Mustafa Kızıl, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, Siyasi Parti İlçe Başkanları, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.