15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

16 Temmuz 2019

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları ilçemizde Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirildi.

Saat:20.30'da başlayan kutlamalara Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Cumhuriyet Savcısı Tuğba Çam, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler ve ve çok sayıda vatandaş katıldı.
                   Program sela okunarak başladı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ve Kaymakam Yasin Özcan günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdiler. Program Sarıkaya Belediyesi tarafından davet edilen ilahi ve tasavvuf müziği sanatçısı Cengiz Çelikel konseri ile devam etti. Programın devamında kortej yürüyüşü yapıldı ve Kızılelma Şehitlik Anıtında Aziz Şehitlerimiz için dua okundu.

Gecenin sonunda bütün protokol üyeleri Hükümet Konağı bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.