2015-2016 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI KARNE TÖRENİ FATİH İLK-ORTAOKULUNDA YAPILDI

2015-2016 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI KARNE TÖRENİ FATİH İLK-ORTAOKULUNDA YAPILDI

17 Haziran 2016

2015 – 2016 Eğitim – Öğretim yılı karne töreni bugün ilçemiz Fatih İlk/Orta Okulunda gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Yasin Özcan, Garnizon Komutanı Adem Yeleğen, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.
Öğrencilerin büyük uğraşlarla hazırlamış oldukları gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle semazen gösterisi ve halk oyunları ekipleri ilgiyle izlendi. Daha birçok etkinliğin yapıldığı törenin sonunda ise okulu dereceyle bitiren öğrencilere hediyeleri ve plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Tören öncesinde ve sonrasında öğrenciler Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve hepsine başarılar diliyoruz.