COVID-19 TEDBİRLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Yazdır / Tarih: 2021-04-29

Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde;
* Bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve pastaneler 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Vatandaşlarımızın araç kullanmamak kaydıyla ikametgah adreslerine en yakın yerlerden alış verişlerini yapmalarını gerekmektedir.
* Zincir ve süpermarketler ise Pazar günleri kapalı olacaklardır.
Ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması olan günler boyunca;
* Sarıkaya Belediyesi mesai günleri içerisinde 10.00 - 16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir.
* Halk otobüslerinin seferleri iptal edilmiştir.
* Vatandaşlarımız oluşturulan Vefa Destek Gurubuna belediyemize ait 0 354 772 18 49 numaralı telefonu arayıp dahili 150’yi tuşlayarak
ulaşabilirler.
Yasaklara uymayanlara idari para cezaları uygulanacak ve adli soruşturma başlatılacaktır.
Kısıtlamalar boyunca Sarıkaya Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle
çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.