İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Yazdır / Tarih: 2021-11-05

İlçemize 24 derslikli bir Lise yapımı konusunda Yozgat Valiliğimizde Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında protokol imzaladık. Emeği geçen Milli Eğitim ve Çevre ve Şehircilik Bakanlarımıza, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki Beye MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beye, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Kaymakamıza, Sayın Karayakup Belediye Başkanımıza, Sayın İl Milli Eğitim ve İl Çevre ve Şehircilik Müdürlerimize, Sarıkaya Ak Parti ve Sarıkaya MHP ilçe Başkanlarımıza ve hayırsever büyüğümüz Sayın Av. Mehmet Altun Beye ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Arsa Karşılığı Okul Yapımı (AKOY) protokolü kapsamında ;
* Belediyemiz tarafından Bahçelievler Mahallesinde 24 derslikli bir Lise yapılacaktır .
*Okul yapım bedeli karşılığında Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından bedele mahsuben Belediyemize mahsuplaşma yöntemi ile arsa verilecektir.
İlçemize , eğitim camiasına ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.