24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Yazdır / Tarih: 2021-11-24

24 Kasım Öğretmenler Günü dün akşam düzenlenen programlarla devam etti. İlk olarak Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Çok Amaçlı Salonu'nda bir kutlama kokteyli düzenlendi. Burada Milli Eğitim Müdürü Abdullah Arkan, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ve Kaymakam Samet Serin sırayla birer konuşma yaparak öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar. Daha sonra program Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonu'nda şiir ve müzik programı ile devam etti. Kıymetli öğretmenlerimiz okudukları şiirler ve söyledikleri şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattılar. Programa Kaymakam Samet Serin, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Kızıl, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Gümüşay, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Arkan, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Doğan, MHP İlçe Başkanı Alpaslan Erbek, kurum amirleri ve öğretmenler katıldılar.