A'DAN Z'YE

Yazdır / Tarih: 2021-11-27

A'dan Z'ye "Z" Kuşağı konulu söyleşimiz etkili bir kalablıkla Sarızeybek Kültür Merkezi Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi. Söyleşiye Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, üniversitemizin çok kıymetli öğrencileri ve vatandaşlar katılım sağladılar. Moderatörlüğünü Ünlü sunucu Duygu Canbaş'ın yaptığı söyleşide konuşmacı koltuğunda Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Habertürk Tv Sunucusu Mehmet Akif Ersoy, TGRT Ana Haber Spikeri Ekrem Açıkel ve Hukukçu Serkan Toper yer aldı. Zaman zaman soru cevap şeklinde ilerleyen söyleşi ilçemiz gençleri adına gayet verimli geçti. Konuklarımız söyleşi öncesinde ilçemizin tarihi değeri olan Tarihi Roma Hamamı'nı da ziyaret ettiler.