Sarıkaya Belediyesi

BAŞKAN AÇIKEL’ DEN TAYİNİ ÇIKAN İLÇE SAVCISI VE HÂKİMİNE VEDA YEMEĞİ

Geri

BAŞKAN AÇIKEL’ DEN TAYİNİ ÇIKAN İLÇE SAVCISI VE HÂKİMİNE VEDA YEMEĞİ

24 Haziran 2016

    İlçemizde yaklaşık olarak iki yıldır görev yapan Cumhuriyet Savcısı Musa Erdem Altınhalka ve eşi Hâkime Hanım Ayşegül Naciye Altınhalka’ nın tayinlerinin Malatya’ ya çıkması sebebiyle Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel tarafından veda yemeği düzenlendi.

                Sarıkaya Belediyesi Hacı Hasan Bor parkında düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Yasin Özcan, Garnizon Komutanı Adem Yeleğen, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

                İftar yemeğine katılan misafirlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel konuşmasında şunları dile getirdi ; “ Yaklaşık olarak iki yıldır ilçemizde başarı ile görev yapan Savcı bey ve Hâkime hanım bu atama döneminde Malatya’ ya atanmış bulunmaktalar. Burada görev yaptıkları süre boyunca gayet uyumlu ve başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini düşünüyorum. Tayini çıkan Savcı Bey ve Hâkime hanıma yeni görev yerleri olan Malatya ‘ da ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Bugün burada organize etmiş olduğumuz veda yemeğine de katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor iyi akşamlar diliyorum.” Dedi. Başkan Açıkel’ in konuşmasının ardından Kaymakam Yasin Özcan’ da kısa bir teşekkür konuşması yaparak Savcı bey ve Hâkime hanıma başarılar dilediler. Daha sonra bir konuşma yapan Cumhuriyet Savcısı Musa Erdem Altınhalka ve Hâkime Hanım Ayşegül Naciye Altınhalka ilçemizde görev yaptıkları süre boyunca gayet iyi bir çalışma ortamı bulduklarını ve ilçemizden memnun olarak ayrılacaklarını ifade ettiler. Görevlerinin her zaman adaleti tesis etmek olduğunu ve bunu da başarıyla yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Altınhalka çifti başta bu veda yemeğini organize eden Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel olmak üzere Kaymakam Yasin Özcan ve davete katılan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler ve iyi akşamlar dilediler. Daha sonra ilçe protokolü tarafından Savcı Musa E. Altınhalka ve Hakim Ayşegül N. Altınhalka’ ya çeşitli hediyeler takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

                Gecenin devamında ise Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Programı sahnelendi. Yaklaşık olarak 3 saat süren organizasyon boyunca Hacı Hasan Bor parkı tıklım tıklım doluydu. Misafirlerin ve özellikle çocuklar ilgiyle takip ettiği programda tasavvuf müziği dinletisi, çocuklar ve ailelerinin birlikte yarıştığı eğlenceli oyunlar, Hacivat – Karagöz gösterisi, kukla gösterisi, aşuk ile maşuk ve yine birkaç yarışma ile program sona erdi.