Başkan Açıkel Öğretmenler Gününü Kutladı

Başkan Açıkel Öğretmenler Gününü Kutladı

21 Kasım 2018

24 Kasım Öğretmenler Gününün hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ilçede ve köy okullarında görev yapan bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Başkan Öğretmenler Günü münasebetiyle okullara yapmış olduğu ziyaretlerde Doğan Cüceloğlu tarafından kaleme alınan “ Öğretmenin Bir Bakar Mısın? “ isimli kitabı hediye etti ve başarılar diledi. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de bir ziyaret gerçekleştirerek Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş ve burada görev öğretmenlerinde 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel yayınladığı kutlama mesajında ise şunları dile getirdi; “24 Kasım öğretmenler gününün hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bugünden kutlayarak kendilerine naçizane hediyelerimizi takdim ettik. Bütün öğretmenlerimize ilçemize kattıkları değerden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” Dedi.