BELEDİYEMİZİN KAR TEMİZLEME MESAİSİ DEVAM EDİYOR

BELEDİYEMİZİN KAR TEMİZLEME MESAİSİ DEVAM EDİYOR

13 Ocak 2017

İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışının ardından belediyemize bağlı ekiplerimiz mahallelerimizde ve çeşitli noktalarda yol açma çalışmalarını tamamladıktan sonra yol kenarında oluşan kar birikintilerini temizleme çalışmalarına başladılar.

Kar temzileme çalışmaları önceki gün Baran caddesinde başladı ve bugün de Nevzat Şener Bulvarı üzerinde devam ediyor. Çalışmalarda belediyemize ait greyder, kepçeler, kamyonlar ve fen işlerinde görevli personel organize bir şekilde görev yapıyorlar. Temizlenen kar kütleleri kepçeler yardımıyla kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor. Ayrıca belediyemiz Zabıta Amirliğinde görevli personelde kar temizleme çalışmaları esnasında trafik akışını düzenleyerek olaası bir tehlikenin önüne geçiyorlar.