Sarıkaya Belediyesi

GENÇLİK MERKEZİ, İLÇENİN MERKEZİ OLACAK

Geri

GENÇLİK MERKEZİ, İLÇENİN MERKEZİ OLACAK

15 Haziran 2023

GENÇLİK MERKEZİ, İLÇENİN MERKEZİ OLACAK

                Belediyemiz tarafından yapımında sona geldiğimiz ve açılışına az bir süre kalan T.C. Sarıkaya Belediyesi Gençlik Merkezi ilçemizin yeni yüzü ve konumu itibariyle de merkezi olmaya aday bir yatırım oldu.

                Modern mimarisi ve dış görünümüyle ilçemize fazlasıyla yakıştığını düşündüğümüz bu hizmet Sarıkaya’mızın büyük bir eksikliğinin daha belediye eliyle giderilmiş olmasını sağlayacak. Yaklaşık olarak 1200 metrekare kullanım alanına sahip olan iki katlı gençlik merkezi içerisinde ilçemiz gençlerinin huzur, güven ve sıkılmadan çeşitli aktiviteleri gerçekleştirebilecekleri bir tesis. Dışardan bakıldığında ise çevre aydınlatmaları ve 3 boyutlu taş dizilimi ilçemizin çehresini değiştiren bir proje.

                Ayrıca Gençlik Merkezi ön kısmında yapımı devam eden ilçe meydanı ile de burası ilçemizin cazibe merkezi olacak dersek konumunu tam manasıyla ifade etmiş oluruz. Gençlik Merkezi önünde yapımına devam ettiğimiz meydan ise en kısa sürede tamamlanarak ilçemizin çehresini değiştirecek ve Hacı Hasan Bor Parkı gibi vatandaşlarımızın buluşma ve stres alanlarından birisi haline gelecektir. Tabii ki burası sadece meydan olarak değil çevresine yapmış olduğumuz düzenlemelerle de bir gezi yürüyüş alanı olacaktır.

                Bütün bu yapılanlara ek olarak Hacı Hasan Bor Parkı ve Gençlik Merkezi arasında bulunan yol üzerinde sağlı sollu 14 adet bungalov işyeri, yol ve kaldırım çalışması yaparak özellikle yaz aylarında insan yoğunluğunun en fazla görüldüğü bu alanı ilçemize yakışır ve daha da modern kullanışlı bir hale getirmeyi amaçladık. Bungalov işyerlerimizin yapımı %95 seviyesinde tamamlandı sırada ise bu alanda yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamlayarak siz kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine ve beğenisine sunacağız.

                Tüm bu hizmetlerimizin ilçemize ve siz değerli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.