İlçemizde Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

İlçemizde Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

28 Ekim 2019

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 96.yıl dönümü kutlamaları kapsamında Sarıkaya’da ilk kutlama programı Hükümet Konağı’ ndaki Atatürk Anıtı önünde yapıldı.
Hükümet Konağı bahçesindeki gerçekleşen tören, Kaymakam Yasin Özcan ve Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel’in sırasıyla Atatürk Anıtı’na Çelenkleri sunması ile başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk Bayrağının göndere çekilmesi ile devam etti. Programın ardından, Kaymakam Yasin Özcan makamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebrikleri kabul etti ve tören sona erdi. Saat 13:00’de başlayan törene Kaymakam Yasin Özcan, Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Oral, kamu kurum ve kuruluşları mensupları, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler katıldı.