KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

17 Haziran 2016

İlçemiz Kazım Karabekir ve Kayapınar Mahallelerinin ortasına yapılan aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.
Park alanında son olarak tamamı Sarıkaya Belediyesi personeli tarafından imal edilen kamelyaların yerleştirilmesinin ardından park alanında ki süs havuzunun yapımına başlandı. Süs havuzunun zemin betonu atıldı ve kenar kısımları da yapıldıktan sonra havuz yapımı da tamamlanmış olacak. Devamında ise park alanına satış büfesi için ayrılan yere büfe ve çay ocağı koyularak çevre düzenlemesi yapılacak. Şu anda içerisinde çocuk oyun gruplarının hazır ve montajının tamamlanmış olduğu park alanında çocuklar daha şimdiden oynamaya başladılar bile. Mümkün olduğunca kısa sürede tamamlanması planlanan bu park yapımı bitirildikten sonra ilçemizde Toprak Mahsulleri Ofisi yanında bulunan ve arazi tasfiye işlemleri tamamlanan park alanında çalışmalara başlanacak.