KIZILELMA ŞEHİTLİK ANITI YAPIMINDA ŞANLI BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLDİ

KIZILELMA ŞEHİTLİK ANITI YAPIMINDA ŞANLI BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLDİ

24 Ağustos 2016

Sarıkaya Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kızılelma Şehitlik Anıtında Türk Bayrağımız dalgalanmaya başladı.

Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel' in seçimlerden önce sözünü verdiği ve " Allah bize o makamı nasip ederse ilçemizin merkezine bir şehitlik anıtı yaparak şanlı bayrağımızı dalgalandıracağız." sözü de tıpkı diğer seçim vaatleri gibi hayat buldu. 24 Ağustos Çarşamba günü ilçemizin merkezinde Şehitler Bulvarı başlangıcında yer alan Atatürk parkının içerisinde yapımı devam eden Kızılelma Şehitlik anıtının yapıldığı bölüme zeminden toplam yüksekliği 28 metre olan bayrak direği dikildi ve üzerine 6x9 metre büyüklüğünde şehitlerimize yakışır şekilde Türk Bayrağımız göndere çekildi.