Sarıkaya Belediyesi

KUŞLARA BİR DAMLA UMUT

Geri

KUŞLARA BİR DAMLA UMUT

27 Aralık 2019

İlçemizde “Kuşlara Bir Damla Umut Etkinliği” Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel’in de katılımıyla Şehit Metin Arslan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hayat buldu.

"Kuşlara Bir Damla Umut" etkinliği Aralık ayının 27' sinde tüm Türkiye genelinde ve 20 Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen bir E-twinning projesi. Projenin amacı çocuklarda şefkat, merhamet, empati, hayvan ve doğa sevgisi ve paylaşma gibi değerleri aşılamak.

Sarıkaya Belediyesi Hacı Hasan Bor Parkında hayata geçen projeye ilçemiz Şehit Metin Arslan İlköğretim Okulundan ikisi özel eğitim sınıfı olmak üzere toplam dört sınıf katılım gösterdi. Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel’in de katılım sağladığı proje kapsamında Hacı Hasan Bor Parkı içerisinde yer alan ağaçlara ve müsait olan bölgelere kuş yuvaları ve kuş yemleri asıldı.

 Projeyi ilçemizde 3 yıldır Şehit Metin Arslan İlköğretim Okulunda görev yapan Bekir Köksal ve Yasemin Köksal hocalarımız yürütmekteler. Bekir ve Yasemin Köksal hocamızla birlikte onlara destek olarak projeye emek veren Yunus Emre Doğan, Hafize Doğan hocalarımızı ve geleceğimizin teminatı olan minik yürekleriyle kocaman işler yapan öğrencilerimizi de emek ve gayretleri için tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz.