Sarıkaya Belediyesi

OKULA MERHABA PROJESİ KAPSAMINDA ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Geri

OKULA MERHABA PROJESİ KAPSAMINDA ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10 Eylül 2019

Okula Merhaba Projemiz kapsamında yıllardır olduğu gibi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başında da ilkokul 1. sınıfa başlayan bütün öğrencilerimize çanta ve kırtasiye yardımlarımızı gerçekleştirdik.

Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel'in ilk sosyal belediyecilik projelerinden birisi olan Okula Merhaba Projesi bu yılda ilçemizde okula başlayan çocuklarla hayat buldu. Proje kapsamında çocuklara içerisinde beslenme çantası, suluk, defterler, pastel ve kuru boya setleri, kalem, kalemtraş, silgi, makas, yapıştırıcı, defter ve kitap cilti  ve daha birçok malzemenin bulunduğu okul çantaları çocuklarımıza hediye ediliyor. Zengin - fakir ayırt etmeksizin istisnasız olarak her yıl ilkokul 1. sınıfa başlayan çocuklarımıza proje kapsamında bu hediyeleri ulaştırıyoruz. Bu yılda ilçe merkezi ve köyler de dahil olmak üzere bütün çocuklarımıza bu hediyeleri ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Başta öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz olmak üzere bütün eğitim camiasına hayırlı ve başarılarla dolu bir dönem geçirmelerini diliyoruz.