SARI ZEYBEK İŞ MERKEZİNİN TEMELİ CUMA GÜNÜ ATILIYOR

SARI ZEYBEK İŞ MERKEZİNİN TEMELİ CUMA GÜNÜ ATILIYOR

16 Haziran 2016

Sarıkaya Belediyesinin bu zaman kadar yaptığı en büyük yatırımlardan biri olacak olan Sarı Zeybek İş Merkezi projesinin temeli 13 Mayıs Cuma günü atılıyor.
Daha önceleri çay bahçesi, düğün salonu, lokanta gibi işletmeler şeklinde kullanılan Sarı Zeybek Parkının olduğu alana yapılacak olan iş merkezi projesinin temeli 13 Mayıs Cuma günü yapılacak olan törenle atılacak. Alanda yaklaşık olarak 2-3 haftadır devam tasfiye ve temizleme çalışmalarının ardından proje kapsamında çalışmalara başlandı. Alan temel atma töreni için hazır hale getirildi.Yapılacak olan Sarı Zeybek İş Merkezi projesinin içerisinde zemin katta 25 metrekare ve 100 metrekare arasında değişen 18 adet işyeri bulunuyor. 1. Katta ise 60 ve 80 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 12 adet ofis ve büro tarzı işyeri bulunuyor. İş Merkezinin 2. Katında ise çok amaçlı salon, spor salonu ve bayanlar lokali yer alıyor. Son olarak 3. Katta ise konferans salonu bulunuyor. Sarı Zeybek İş Merkezinin temel atma töreni 13 Mayıs Cuma günü saat:14:00’ da Cuma namazından sonra yapılacaktır. Bütün vatandaşlarımız davetlidir.