Sarıkaya Belediyesi

SARIKAYA BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ

Geri

SARIKAYA BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ

7 Temmuz 2024

Sarıkaya Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Osman Gözan'ın himayesinde İstanbulda kurulu olan Yozgat Sarıkayalılar Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Sünnet Şöleni 100. Yıl Meydanında yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İlkini gerçekleştirmekten gurur duyduğumuz Sünnet Şölenimizde çocuklarımız, aileleri ve değerli protokol üyelerimizle birlikte çok güzel ve keyifli bir organizasyonda birlikte olmanın sevincini yaşadık. Sünnet Şöleni’mize katılarak; çocuklarımız ve aileleriyle yaşadığımız mutluluğa ve sevince ortak olan Sn. Valimiz Mehmet Ali Özkan’a, Ak Parti Yozgat Milletvekilimiz Sn. Süleyman Şahan’a, Sn. Kaymakamımız Ahmet Nuri Demir’e, Ak Parti İl Başkanı Sn. Çelebi Altuntaş’a, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Ufuk Öcal’a, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Adnan Ünal’a, çok kıymetli belediye başkanlarımıza, Yozgat Sarıkayalılar Derneği Başkanı Sn. Tarık Şahin ve Yönetimine, bütün kıymetli protokol üyelerimize, sahne alan ilçemizin evlatları değerli sanatçılarımıza ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sünnet Şöleni etkinliğimizde Belediye Başkanımız Osman Gözan yapmış olduğu açılış konuşmasında şölene katılan bütün davetlilere ve hemşehrilerimize teşekkürlerini sunarak. İlçemizin daha güzel organizasyonlarla renkleneceğini ve bu etkinliklerin da ilçemize yapmayı planladıkları ilçemize çağ atlatacak projelerle taçlanacağını ifade etti. Belediye Başkanımız Osman Gözan konuşmasına şöyle devam etti; "geleneklerimizin ve kültürümüzün önemli bir parçası olan sünnet töreninde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sünnet olan yavrularımıza ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz. Bu özel günün çocuklarımızın  hayatında güzel bir anı olarak kalmasını temenni ediyorum. " dedi.