ŞEKERPINAR MAHALLEMİZDE CAMİ VE KURAN KURSU TEMELİNİ ATTIK

ŞEKERPINAR MAHALLEMİZDE CAMİ VE KURAN KURSU TEMELİNİ ATTIK

18 Kasım 2018

Şekerpınar Mahallemizde hayırsever hemşehrimiz Davut Ayhan tarafından bağışlanan arsa üzerinde yapımı kararlaştırdığımız Camii ve Kuran kursu inşaatımıza başladık. Bugün öğle namazı sonrasında Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, İlçe Müftüsü Emrah Kandemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Taşdemir, MHP İlçe Başkanı Alpaslan Erbek, MHP İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Güngör, hayırsever hemşehrimiz Davut Ayhan ve mahalle sakinleri katıldılar. İlçe Müftüsü Emrah Kandemir'in okumuş olduğu duanın ardından Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel, Müftü Emrah Kandemir ve arsayı bağışlayan hayırsever hemşehrimiz Davut Ayhan inşaatın temelini birlikte attılar. Törenin devamında ise kurban kesilerek hayırlı uğurlu olması dilek ve temennisinde bulunuldu.