TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

3 Temmuz 2019

Belediye Başkanımız Av. Ömer Açıkel ilçemizden tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Süleyman Deveci, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Saylam, Hakim Hatice Uzgel ve Hakim İsmail Vural’ın onuruna verilen veda yemeğine katıldı.
Mehmetoğulları Termal Otelde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımızın yanı sıra Kayamakam Yasin Özcan, Boğazlıyan Başsavcısı Murat Şahin, ilçemizde görev yapan ve yeni tayin olan Hakim ve Savcılar ile birlikte siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.
Kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetleri dile getiren savcı ve hakimler yemeği düzenleyenlere teşekkür etti.
Program, protokol üyeleri tarafından tayinleri çıkan hakim ve savcılara plaket ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.