Sarıkaya Belediyesi

YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Geri

YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

15 Haziran 2023

YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

                Sarıkaya Belediyesi olarak bu yıl çalışmalarımıza mevcut hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde bütün imkanlarımızı seferber ederek devam ediyoruz.

                Öncelikli olarak Yeni Belediye Hizmet Binası çevresinde inşaat sebebiyle bozulan yollarımızı yenileyerek yol yapım sezonuna başlamış bulunmaktayız. Hizmet binamızın dört bir tarafında yol çalışmalarımız bugün itibariyle tamamlanmış bulunmakta. Sırada bu alanda yapılacak peyzaj çalışmalarımız mevcut ve onlarda birkaç hafta içerisinde tamamlanarak çevremize güzellik katmaya başlayacak.

                Yol çalışmalarımızın bir kısmı ise Toki Konutları bölgesinde devam etmektedir. Burada yoğun yapışlar ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulmuş olan ana arterlerden bir tanesi ve en çok kullanılan yolunu sökerek kaldırımları dahil olmak üzere tamamen yeniliyoruz. Buradaki yol çalışmamızın şu anda %70’lik kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Devamında ise yağışların azalması ve hava sıcaklıklarının mevsim normalleri düzeyinde seyretmesiyle birlikte ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımıza hız vererek farklı ekiplerimiz ve personellerimizle birlikte ilçemize yeni yollar kazandırmaya devam edeceğiz.