YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA HEDEF 50.000 METREKARE KİLİT PARKE YOL

YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA HEDEF 50.000 METREKARE KİLİT PARKE YOL

16 Haziran 2016

Sarıkaya Belediyesi yol yapım çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.
İlçemizin çeşitli mahallelerinde devam eden yol yapım çalışmaları hava şartları elverişli olduğu sürece tam gaz devam ediyor. Daha önceleri ara sokaklarında yol yapımına başlanan Battalgazi mahallesinde yapımı planlanan yolların birçoğu tamamlanmış ve hizmete açılmış durumda. Yine aynı mahallede yol yapım çalışmaları genişletilerek devam ediyor. Aynı zamanda ilçemizin hem nüfus olarak hem de yüz ölçümü olarak en büyük mahallesi olan Şekerpınar mahallesinde de yol yapım çalışmalarına başlandı ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte buradan da yol yapım çalışmalarına devam edecek. Şekerpınar mahallesinde ki yol yapım çalışmaları Şekerpınar Camii önünde bulunan yoldan başladı. Şu anda yol üzerinde ki eski taşlar söküldü ve zemin çalışmaları yapılıyor.
Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’ de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi ; “ ilçemizde havaların ısınmasıyla birlikte başladığımız yol yapım çalışmalarında yaklaşık iki ay gibi kısa bir sürede 20.000 metrekare kilit parke taş ile yol yapmış bulunmaktayız. İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl içerisinde ilçemizin çeşitli noktalarında 50.000 metrekare kilit parke taş ile yol yapmayı hedefliyoruz. Sadece yol yapımında değil kanalizasyon ve park yapım çalışmalarında da aynı özveri ile çalışıyoruz. Şu anda çalışmaları devam K. Karabekir ve Kayapınar mahallelerinin kanalizasyon çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Aynı zamanda her iki mahallenin tam ortasında yer alacak şekilde bir çocuk oyun parkı ve aile dinlenme yeri yapıyoruz.” Dedi.